راههای جذب سرمایهگذار داخلی
هنگام تصمیمگیری برای سرمایهگذاری، افراد یا مجموعههایی که قصد حمایت مالی دارند، همه عوامل مختلف تاثیرگذار را در نظر میگیرند تا مشخص شود آیا کسبوکار پتانسیل رشد و سودآوری بلند مدت را دارد یا نمیتوان چنین انتظاری داشت. اگر یک کسبوکار نتواند این معیارها را برآورده کند، بعید است که سرمایهگذاران نظرشان جلب آن مجموعه شود. افرادی که سرمایه با خود میآورند، میخواهند پیش از تخصیص بودجه، سابقهای از موفقیت و پتانسیل رشد آن کسبوکار را شفاف مشاهده کنند.
سرمایهگذاران در جستجوی کسبوکارهایی هستند که بتوان در طول زمان بازدهی ثابتی را با حداقل ریسک از آن دریافت کرد. با ارزیابی شاخصهای کلیدی مانند ثبات مالی، پتانسیل سودآوری، تیم مدیریتی، آمادگی برای فرصتها و مشخصات ریسک، سرمایهگذاران میتوانند تصمیم آگاهانهای در مورد پتانسیل موفقیت و رشد هر یک از شرکتها بگیرند.
آنچه سرمایهگذاران هنگام ارزیابی پتانسیل کسبوکار به دنبال آن هستند
هنگام ارزیابی ظرفیتهای تجاری، سرمایهگذاران به دنبال شاخصهای خاصی هستند که چشمانداز آتی شرکت را نشان میدهد. مهمترین عامل برای هر سرمایهگذار، سلامت مالی کسبوکار است. سرمایهگذاران همچنین عملکرد قبلی کسبوکار، پیشبینیهای آتی آن و هر گونه ریسک خارجی را در نظر میگیرند.
عاملی که سرمایهگذاران به دنبال آن هستند، پتانسیل سودآوری کسبوکار است. این مورد شامل بررسی جریانهای درآمد و هزینههای شرکت برای تعیین میزان درآمد آن در دوره معین میشود. سرمایهگذاران چشمانداز رقابتی را بررسی تا اطمینان از مزیت رقابتی شرکتها در بازار خود حاصل کنند. علاوهبر این، آنها در نظر میگیرند که آیا شرکت میتواند به سرعت و پایدار از فرصتهای شغلی رشد استفاده کند یا خیر.
سرمایهگذاران تیم مدیریت کسبوکار را نیز ارزیابی میکنند، که شامل بررسی صلاحیتها و تجربه پرسنل، از جمله سوابق آنها در راهاندازی کسبوکارهای موفق است. سرمایهگذاران به دنبال درک تجربیات و درک کافی تیم برای تصمیمگیری صحیح و هدایت شرکت به سمت موفقیت هستند.
حامیان مالی از طرف دیگر منتظر هستند تا شرکتها ظرفیت و آمادگی خودشان را برای استفاده از موقعیت نشان دهند. این موضع شامل ارزیابی عملکرد شرکتها و همچنین توانایی سازمان در واکنش سریع و کارآمد به تغییرات محیط رقابتی است. علاوهبر این، سرمایهگذاران در نظر میگیرند که وضعیت سرمایه کنونی سازمان به چه شکل است و آیا برای طرحهای رشد، سرمایه کافی و تضمینی در سازمان وجود دارد یا خیر؟
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مقاله راههای جذب سرمایهگذار داخلی به مطالعه این مطالب ادامه دهید.
ارزیابی مشخصات ریسک کسبوکار یکی از مهمترین عوامل تصمیمگیری در بحث سرمایهگذاری است. این شامل ارزیابی چشمانداز کلی صنعت، ثبات پایگاه مشتریان شرکت و هرگونه خطر قانونی یا نظارتی است که میتواند بر موفقیت کسبوکار تأثیر بگذارد. علاوهبر این، سرمایهگذاران به هر گونه تهدید خارجی مانند تغییر روند مصرفکننده یا سیاستهای دولتی که میتواند عملکرد را مختل کند، نگاه میکنند.
هنگامی که سرمایهگذاران پتانسیل کسبوکار را ارزیابی کردند، به عوامل مختلفی توجه میکنند تا مشخص شود آن کسبوکار چقدر ارزش سرمایهگذاری دارد. این شامل موقعیت مالی شرکت، موقعیت بازار و تیم مدیریتی است. در بسیاری از مواقع، صاحبان کسبوکار میتوانند از راههای جذب سرمایهگذار داخلی برای کارآفرینان استفاده کرده تا تصویر دقیقی از کسبوکار خود ارائه دهند.
جایگاه مالی
موقعیت مالی کسبوکار شاید مهمترین عامل برای سرمایهگذاران هنگام ارزیابی پتانسیل سازمانها باشد. سرمایهگذاران به جریان نقدی، سود و زیان و سایر اسناد مالی شرکت نگاه میکنند تا بینشی از وضعیت مالی فعلی آن کسب کنند. آنها همچنین ممکن است تاریخچه مالی شرکت، از جمله پرداختهای وامهای گذشته و سطح بدهی را در نظر بگیرند. این اطلاعات میتواند به سرمایهگذاران کمک کند تا پیشبینی درستی از سودآوری آن مجموعه در آیندهای نزدیک باشند.
موقعیت بازار
یکی دیگر از عوامل مهمی که سرمایهگذاران هنگام ارزیابی پتانسیل کسبوکار در نظر میگیرند، موقعیت آن سازمان در بازار است. سرمایهگذاران میخواهند بدانند که این شرکت تا چه اندازه در صنعت خود موفق است و آیا رقابت قابل توجهی در فضای موردنظر میتوان انتظار داشت یا خیر. آنها به تقاضای مشتری برای محصولات یا خدمات شرکت و به هر فرصتی برای رشد نگاه میکنند. همه این اطلاعات به سرمایهگذاران در مورد مزیت رقابتی شرکتها به نوعی پیشبینی درست را میدهد.
تیم مدیریت
تیم مدیریت کسبوکار نیز عامل مهمی برای سرمایهگذاران هنگام ارزیابی پتانسیل آن است. بهعنوان یک سرمایهگذار قطعا باید بدانید تیم مدیریت با تجربه و متخصص در اختیار شرکت موردنظرتان قرار دارد یا اینکه تیم مدیریت شرکت ما چشمانداز مناسبی نسبت به آینده کسبوکار دارد یا خیر. حتی درنظر داشته باشید که مهم است تیم مدیریت توانایی مدیریت بحران و جریان کار را در شرایط بحران دارد یا این اتفاق نخواهد افتاد. یعنی تیم مدیریت شاید بتواند بطور موثر با هر چالشی مقابله کند. در مجموع باید بدانید داشتن یک تیم مدیریتی قوی میتواند به سرمایهگذاران در اعتماد به آینده کسبوکار کمک کند.
علاوهبر این عامل، سرمایهگذاران ممکن است عناصر دیگری را هنگام ارزیابی پتانسیل یک تجارت در نظر بگیرند. اینها میتواند شامل روندهای صنعت، پیشرفتهای تکنولوژیمحور و تغییرات نظارتی باشد که ممکن است بر عملیات شرکت تأثیر بگذارد. سرمایهگذاران ممکن است به پایگاه مشتری و تلاشهای بازاریابی شرکت نگاهی کامل نسبت به جذب مشتریان فعلی یا جذب مشتریان جدید بدهد. همه این عوامل به سرمایهگذاران کمک میکند تا در مورد سودآوری در بازههای زمانی گوناگون به جمعبندی برسند.
در نهایت، هنگام ارزیابی پتانسیل کسبوکار، سرمایهگذاران از نزدیک به موقعیت مالی، موقعیت بازار و تیم مدیریت آن نگاه میکنند. آنها عوامل دیگری مانند روند صنعت، پیشرفتهای تکنولوژیکی، تغییرات نظارتی، پایگاه مشتری و تلاشهای بازاریابی را در نظر میگیرند. همه این اطلاعات به آنها نشان میدهد سرمایهگذاری در تجارت در طول زمان چقدر سود به همراه دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مقاله راههای جذب سرمایهگذار داخلی به مطالعه این مطالب ادامه دهید.
عوامل موفقیت شرکتها
هنگامی که سرمایهگذاران کسبوکار را ارزیابی میکنند، به دنبال تعدادی از عوامل مهم هستند که نشان دهنده موفقیت شرکت است. این فرآیند ارزیابی را میتوان به چهار جزء اصلی تقسیم کرد: امورمالی، تحلیل بازار، چشمانداز رقابتی و تیم مدیریت.
امور مالی
اطلاعات مالی اساس موفقیت هر کسبوکاری است و به دید و نگرش حامی مالی در مورد صنایع گوناگون کمک میکند. سرمایهگذاران میخواهند شواهدی از رشد درآمد قوی و همچنین ترازنامه سالم با بدهی کم و نقدینگی بالا ببینند. آنها همچنین میخواهند ساختار قیمتگذاری شرکت، ساختار سرمایه و هر گونه اطلاعات مالی مرتبط دیگر را مشاهده کنند. سرمایهگذاران همچنین با مشاهده جریان نقدینگی یک سازمان، میتوانند سود کافی برای پوشش هزینهها ایجاد کرده و وجوه اضافی برای سرمایهگذاری مجدد را در اختیار داشته باشند.
تحلیل بازار
تحلیل بازار یکی از بایدهای اقدام برای سرمایهگذاری در کسبوکار است. این ارزیابی باید شامل بررسی اندازه بازار، پایگاه مشتریان، چشمانداز رقابتی و هرگونه فرصت رشد باشد. علاوهبر این، سرمایهگذاران ممکن است بخواهند نظرسنجیهای مشتری، مطالعات تحقیقات بازار یا گزارشهای صنعت را مرور کنند تا بینش بیشتری در مورد پویایی بازار به دست آورند. این تجزیه و تحلیل به آنها ایده میدهد که چقدر بازار برای سرمایهگذاران جذاب است و شرکت چقدر میتواند در آینده سودآور باشد.
چشمانداز رقابتی
چشمانداز رقابتی یک بخش مهم از اطلاعات است که سرمایهگذاران باید هنگام ارزیابی پتانسیل کسبوکار در نظر بگیرند. سرمایهگذاران باید رقابت بازار را از نظر نقاط قوت و ضعف و همچنین اندازه و منابع خود تجزیه و تحلیل کنند. این تجزیه و تحلیل باید شامل ارزیابی استراتژیهای قیمتگذاری، پیشنهادات محصول، سطوح خدمات مشتری و سایر زمینههایی باشد که رقبا ممکن است نسبت به کسبوکار مورد ارزیابی برتری داشته باشند. سرمایهگذاران همچنین باید در نظر داشته باشند که چگونه نیروهای رقابتی ممکن است بر تصمیم سرمایهگذاری آنها تأثیر بگذارند و چه استراتژیهایی را میتوانند برای رقابتی ماندن در بازار اجرا کنند.
بیشتر بدانید: پلتفرم جذب سرمایه در تهران –جذب کارآفرین جوان در تهران –معرفی سرمایه گذار در تهران
تیم مدیریت
در نهایت، سرمایهگذاران میخواهند تیم مدیریت یک کسبوکار را قبل از سرمایهگذاری ارزیابی کنند. این ارزیابی باید شامل اطلاعاتی در مورد صلاحیتها و تجربیات هر یک از اعضای تیم و همچنین موفقیتهای قبلی آنها در شرکتها یا صنایع مشابه باشد. توانایی تیمهای مدیریت برای هدایت موثر عملیات، امور مالی، تلاشهای بازاریابی و پرسنل، برای کسبوکار موفق ضروری است. سرمایهگذاران همچنین میخواهند بفهمند که تیم مدیریت چقدر بر فرآیندهای تصمیمگیری تأثیر دارد و ارتباطات آنها با سهامداران چقدر شفاف است.
هنگام ارزیابی پتانسیل یک تجارت برای سرمایهگذاری، حامیان مالی باید هر کدام از مؤلفههای ذکر شده در بالا را در نظر بگیرند؛ امورمالی، تجزیه و تحلیل بازار، چشمانداز رقابتی، و تیم مدیریت. با تجزیه و تحلیل کامل این چهار مؤلفه، سرمایهگذاران میتوانند تصمیمات آگاهانهای در مورد سرمایهگذاری در یک کسبوکار خاص بگیرند و میتوانند اطمینان حاصل کنند که سرمایهگذاریهای آنها موقعیت خوبی برای موفقیت دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مقاله مراههای جذب سرمایهگذار داخلی به مطالعه این مطالب ادامه دهید.
وقتی نوبت به ارزیابی پتانسیل کسبوکار میرسد، سرمایهگذاران فاکتورهای مختلفی را در نظر میگیرند.
اولین عاملی که سرمایهگذاران به آن توجه میکنند، سابقه شرکت است. سرمایهگذاران میخواهند بدانند که آیا شرکت بطور مداوم در یک دوره زمانی سودآور بوده است و چگونه به تغییر چشمانداز اقتصادی واکنش نشان داده است. آنها به دنبال شواهدی از رشد و نوآوری در استراتژی شرکت هستند. اگر شرکتی توانسته باشد خود را با شرایط مختلف بازار تطبیق دهد و همچنان سودآور باقی بماند، سرمایهگذاران احتمال بیشتری برای سرمایهگذاری در آن شرکت خواهند داشت.
دومین عاملی که سرمایهگذاران در نظر میگیرند، پتانسیل رشد آتی است. این شامل بررسی صنعتی میشود که شرکت در آن فعالیت میکند و تجزیه و تحلیل موقعیت رقابتی شرکت در آن صنعت اهمیت دارد. سرمایهگذاران میخواهند کسبوکاری را ببینند که موقعیت خوبی برای استفاده از فرصتهای آینده و سرمایهگذاری بر روی روندهای نوظهور داشته باشد.
سومین عاملی که سرمایهگذاران به آن توجه میکنند، کیفیت مدیریت است. سرمایهگذاران میخواهند مطمئن باشند که تیم مدیریت با تجربه و آگاه هستند و چشمانداز روشنی برای آینده کسبوکار دارند. این شامل ارزیابی توانایی تیم برای جذب و حفظ کارکنان با استعداد، همچنین توانایی آنها برای توسعه استراتژیهای موفقیت است.
چهارمین عاملی که سرمایهگذاران در نظر میگیرند، ثبات مالی است. سرمایهگذاران میخواهند مطمئن شوند که شرکت از نظر مالی بیش از حد توسعه نیافته است و میتواند با هر گونه رکود اقتصادی یا سایر رویدادهای پیشبینی نشده مقابله کند. این موضوع شامل بررسی ترازنامه، صورت جریان وجوه نقد و سایر اسناد مالی شرکت میشود.
پنجمین عاملی که سرمایهگذاران به آن نگاه میکنند، وفاداری مشتری است. سرمایهگذاران میخواهند مطمئن شوند که مشتریان از محصولات یا خدماتی که شرکت ارائه میدهد راضی هستند و احتمالاً در آینده مشتریان وفادار باقی میمانند. سرمایهگذاران به دنبال شواهدی مبنیبر وفاداری مشتری از نظر خریدهای مکرر یا ارجاع از مشتریان فعلی هستند.
در نهایت، سرمایهگذاران همچنین به سایر داراییهای نامشهود مانند شناسایی برند، مالکیت معنوی و روابط صنعتی در هنگام ارزیابی پتانسیل تجاری نگاه میکنند. این نوع داراییها میتوانند به کسبوکار برتری نسبت به رقبا بدهند و اغلب میتوانند پایهای قوی برای موفقیت بلندمدت ایجاد کنند.
بیشتر بدانید:شرایط سرمایهگذاری خارجی در ایران –جذب سرمایهگذار برای ایده در تهران – جذب سرمایهگذار خارجی
در نتیجه، هنگام ارزیابی پتانسیل کسبوکار، سرمایهگذاران عوامل مختلفی را در نظر میگیرند. اینها شامل بررسی عملکرد گذشته، پتانسیل رشد آینده، کیفیت مدیریت، ثبات مالی، وفاداری مشتری و سایر داراییهای نامشهود میشود. با در نظر گرفتن همه این عوامل، سرمایهگذاران قادر به تصمیمگیری آگاهانه در مورد سرمایهگذاری در یک تجارت خاص هستند.
چطور سرمایهگذار داخلی جذب کنیم؟
بر پتانسیل رشد شرکت خود تمرکز کنید
اگر به دنبال جذب سرمایهگذار برای کسبوکار خود هستید، باید طرح کاملی برای کسبوکار خود ایجاد کنید. این به معنای تمرکز بر پتانسیل رشد شرکت شماست. سرمایهگذاران قطعا جذب شرکتهایی میشوند که پتانسیل بالایی برای کسب درآمد داشته باشند. سرعت رشد و برنامه داشتن برای ادامه این مسیر، یکی از الزاماتی است که قطعا هر سرمایهگذاری ابتدای کار در مورد سازمان شما مورد بررسی قرار خواهد داد.
برای جذابتر کردن پیشنهاد خود برای سرمایهگذاران، بر پتانسیل رشد شرکت خود در گفتگوها تأکید کنید. با حامیان مالی حتما در مورد برنامههای خود برای گسترش کسبوکار و چگونگی رسیدن به رشد صحبت کنید. بازار هدف و نحوه برنامهریزی برای دستیابی به آنها را شرح دهید. همچنین به سرمایهگذار توضیح دهید که چه چیزی محصول یا خدمات شما را منحصربهفرد خواهد ساخت.
میزان تجربه و تخصص تیم مدیریت سازمان میتواند نظر بسیاری از حامیان مالی را به خود جلب کند. علاوهبر این موضوع، مطمئن شوید که برنامه مالی واضح و دقیقی دارید. زمانی که شما درک خوبی از امور مالی خود دارید و برنامه محکمی برای استفاده از سرمایه آنها برای رشد کسبوکار خود دارید، انتظار میرود شانس موفقیت کسبوکارتان در هر صنعتی افزایش یابد. مطمئن شوید که پیشبینیهایی را برای افزایش سطح درآمد و سودآوری آتی شرکت خود در طرح لحاظ کنید.
با پیروی از این نکات، میتوانید طرحی ایجاد کنید که برای سرمایهگذاران جذاب باشد و به شما کمک کند سرمایه مورد نیاز را برای رشد کسبوکار افزایش دهید.
درک خود را از بازار نشان دهید
زمانی که میخواهید پیشنهاد خود را برای جذب سرمایهگذاران مشخص کنید، مهم است که درک خود را از بازار نشان دهید. این به معنای ارائه دادههایی برای صحبتهای خود در مورد اندازه بازار، رشد بازار و روندهای داخل آن است. با ارائه دادههایی برای حمایت از سخنان خود، میتوانید به سرمایهگذاران نشان دهید که میدانید درباره چه چیزی صحبت میکنید و از فرصتهایی که برای کسبوکارتان وجود دارد درک محکمی دارید.
سرمایهگذاران میخواهند بدانند که شما فرصتی را که برای کسبوکارتان در بازار وجود دارد را درک میکنید. با ارائه دادههایی برای حمایت از صحبتهای خود در مورد بازار، میتوانید به سرمایهگذاران نشان دهید که میدانید در مورد چه چیزی صحبت میکنید.
یکی از راههای به دست آوردن اطلاعات برای حمایت از صحبتهای خود استفاده از گزارشهای تحقیقاتی از بازار است. این گزارشها میتوانند بینشهای ارزشمندی در مورد اندازه بازار، رشد بازار ارائه دهند. راه دیگر برای به دست آوردن اطلاعات برای حمایت از سخنان خود صحبت با متخصصان در این زمینه است. این کارشناسان میتوانند بینش خود را در مورد بازار به شما ارائه دهند و به شما کمک کنند تا فرصتی را که برای کسبوکار شما وجود دارد را درک کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مقاله مراههای جذب سرمایهگذار داخلی به مطالعه این مطالب ادامه دهید.
مدل کسبوکار و جریان درآمد خود را مشخص کنید
ابتدا باید درک روشنی از مدل کسبوکار خود و نحوه ایجاد درآمد داشته باشید. آماده پاسخگویی به سوالاتی در مورد بازار هدف، چشمانداز رقابتی و استراتژی بازاریابی خود باشید. همچنین مهم است که در امور مالی خود، کنترل محکمی داشته باشید.
هنگامی که درک خوبی از این اصول پیدا کردید، میتوانید شروع به ساختن طرح خود کنید. با تمرکز روی مشکلی که کسبوکار شما با آن درگیر است، شروع کنید. سپس، بیان کنید که چگونه راهحل شما منحصربهفرد است و چرا در بازار میتواند به موفقیت شما منجر شود. توجه ویژهای به نیازها و نگرانیهای سرمایهگذاران مالی داشته باشید و پیشبینی راه حل را داشته باشید.
مطمئن شوید که پیش از ملاقات با سرمایهگذاران، ارائه برنامه خود را به خوبی تمرین کردهاید. موارد موردنظرتان را با دوستان، خانواده و همکاران تکرار کنید تا بازخورد دریافت کرده و در نهایت مشخص شود که ارائه شما چقدر شفاف است. به یاد داشته باشید، شما فقط زمان محدودی برای تأثیرگذاری دارید، بنابراین از هر ثانیه آن استفاده کنید.
بر اهداف شرکت تمرکز کنید
از مهم ترین کارهایی که میتوانید انجام دهید این است که بر هدف شرکت خود تمرکز کنید. این همان چیزی است که سرمایهگذاران و مشتریان را بهطور یکسان به تجارت شما جذب میکند. محصول یا خدماتی که ارائه میدهید همچنین نحوه عملکردتان باید بهصورت کامل تحت تاثیر هدف شما قرار داشته باشد.
هنگامی که پیشنهاد خود را برای سرمایهگذاران ارائه میکنید، حتما بر اهمیت ماموریت شرکت خود تأکید داشته باشید. توضیح دهید که چگونه این همان چیزی است که شما را از سایر مشاغل متمایز و در رسیدن به اهداف یاری میکند. توضیح دهید که چگونه برای رسیدن به ماموریت خود تلاش میکنید و امیدوارید چه نتایجی رقم بزنید.
یک پیشنهاد عالی برای سرمایهگذاران ارائه دهید
هنگامی که به دنبال سرمایهگذاری برای کسبوکار خود هستید، باید پیشنهادی عالی برای سرمایهگذاران ارائه دهید. روی چرایی نیاز به محصول یا خدمات خود در بازار تمرکز کنید.
دلایل زیادی وجود دارد که چرا سرمایهگذاران ممکن است بخواهند بروی کسبوکار شما سرمایه بگذارند. اما همه آنها به دنبال یک چیز هستند: بازگشت سرمایه خود. بنابراین، اگر میخواهید دلیل قانعکنندهای برای حمایت از خود داشته باشید، باید به سرمایهگذاران نشان دهید که بازار نیاز شدیدی به محصول یا خدمات شما وجود دارد.
هنگامی که نیازی را در بازار شناسایی کردید، باید بتوانید آن را به گونهای بیان کنید که با سرمایهگذاران متقاعد شوند. مشکلی که محصول یا خدمات شما با آن سر و کار دارند را به گونهای توصیف کنید که دلیل اهمیت آن را روشن کند.
مشکلی که کسبوکار شما حل میکند، محور پیشنهاد شما برای سرمایهگذاران است. از این گذشته، سرمایهگذاران به دنبال حمایت از مشاغلی هستند که میتوانند مشکلات قابل توجهی را برای بازار بزرگی از مصرف کنندگان یا مشتریان حل کنند.
برای اینکه دلیل قانعکنندهای در مورد ارزش سازمان خود بیان کنید، باید بیان واضحی از مشکلات بازار خود ارائه دهید. هنگامی که این کار را انجام دادید، میتوانید شروع به ارائه راه حل خود کنید و اینکه چرا بهتر از هر چیز دیگری در بازار است. اینجاست که میتوانید شروع کنید به جزئیات محصول یا خدمات خود و نحوه رسیدگی به مشکل به گونهای که برای مصرفکنندگان جذاب باشد.
چگونه با دادهها و تجزیه و تحلیل، سرمایهگذاران را جلب کنیم؟
هنگامی که صحبت از طرح کسبوکار شما به میان میآید، مهم است که روی نقاط قوت شرکت خود تمرکز کنید و اطلاعاتی علاوهبر دادههای موجود در بازار بدهید. به همین دلیل است که ایجاد یک طرح خوب برای سرمایهگذاران میتواند بسیار دشوار باشد.
اولین قدم برای ایجاد طرح خوب، تقسیمبندی دادههایتان است. این به شما کمک میکند تا روی حوزههایی تمرکز کنید که برای سرمایهگذارانتان مهمتر هستند.
بخش مهمی از هر طرح موفق، تجزیه و تحلیل دادهها است. با درک نحوه تعامل مشتریان با محصول یا خدمات شما، میتوانید زمینههای منحصربهفردی ایجاد کنید که سرمایهگذاران را به خود جلب کند.
از آمار نیز میتوان استفاده کرد. بهعنوان مثال، میتوانید از دادهها برای نشان دادن چند نفر از محصول یا خدمات شما در ماه گذشته یا چند نفر در هفته گذشته استفاده کنید. از این اطلاعات میتوان برای ایجاد یک دلیل قوی برای اینکه چرا محصول یا خدمات شما منحصربهفرد و ارزش سرمایهگذاری روی آن است، استفاده کرد.
بیشتر بدانید: سرمایهگذار داخلی برای تولید – جذب نخبگان بدون شرکت در فراخوان – فراخوان نخبگان در تهران – همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور
راه دیگری برای جلب نظر سرمایهگذاران از طریق شواهد است. با گفتن موارد خاص به سرمایهگذاران که در آن افراد تجربیات مثبتی با محصول یا خدمات شما داشتهاند، میتوانید به آنها نشان دهید که میدانید در سرمایهگذاری تجاری بعدی خود به چه چیزی نیاز دارند و میخواهند.
بدون دیدگاه